MARSHALL ALU PROFILOK

Alumínium ajtó-ablak

Kérje ingyenes árajánlatunkat még ma!

Alumínium profilok felhasználásával készítünk hőhídmentes kivitelben ablakokat, függönyfalakat, bejárati ajtókat, tolóajtókat, illetve harmonika ajtókat is. A MARSHALL korszerű alumínium nyílászárói hőhídmegszakító betéttel rendelkeznek, ezért nem csak kiemelkedően tartósak, de a hőszigetelési tulajdonságaik tekintetében már közel azonosak a PVC ablakok-ajtók értékeivel. Ezen kívül beltéri térelválasztókat, és más hőhidas rendszereket is kínálunk, ahol nem kritérium a kiváló hőszigetelés.

STAR exkluzív alumínium bejárati ajtó


A STAR alumínium bejárati ajtók a minimál stílusú otthonok elengedhetetlen részei. Ezeknél a letisztult formavilágú ajtóknál mind az ajtópanel, mind a profil hőhídmentes alumínium kivitelben készül, így nem csak látványban, de hőszigetelésben is kompromisszum-mentes megoldást jelent.

PDF Letöltés

ULTRAGLIDE alumínium tolóajtó


Az ULTRAGLIDE alumínium tolóajtók különlegessége, hogy óriási méretben is elkészíthetők, illetve exkluzív, sarokoszlop nélküli kivitelben is gyárthatók. A kiváló hőszigetelést a hőhídmentes alumínium profilok, és a háromrétegű üvegezés garantálják.

PDF Letöltés

PANORAMA alumínium harmonika ajtó


A PANORAMA harmonika ajtók különlegessége, hogy akár 8 méteres falnyílásba is beépíthetők, ezáltal a belső és a külső tér elegánsan egybekapcsolható. Nyitott állapotban rendkívül helytakarékos, mozgatása nagyon könnyű, ezért vendéglátóhelyek, szállodák számára ideális megoldás a PANORAMA alumínium harmonika ajtó, amely tetszőleges RAL színben rendelhető.

PDF Letöltés

Ne hagyja ki a lehetőséget,
kérje ingyenes árajánlatunkat még ma!

Részletekért hívjon minket, vagy látogasson el irodánkba.
Ingyenes ajánlatot kérek